Yavru Doberman Hakkında Bilmek İstedikleriniz

PAYLAŞ
Yavru Doberman Hakkında Bilmek İstedikleriniz

Köpeğin Özellikleri:

  • IRK
  • CİNSİ
  • ANNE
  • BABA
  • DOĞUM TARİHİ
  • TESLİM TARİHİ

Köpeğin Seceresi:


Açıklama:

İlk keşfedildiğinde daha çok bekçi köpeği olarak kullanılan ancak daha sonra evlerde insanların en yakın dostları haline gelen doberman köpeklerinin yavruları bu günlerde çokça isteniyor. Peki, Doberman yavru kaç lira? En çok da fiyatı araştırılan yavru doberman nasıl bir cinstir. İnsana zarar verir mi ve bakımları nasıl yapılır. İlk olarak Almanya’da üretilen doberman cinsleri daha sonra hızla tüm dünyaya yayıldı. Türkiye’de de çok sevilen ve istenen bir tür olan doberman, son derece insancıl ve cana yakın köpek cinsleri olarak tanınıyor.

Yavru Doberman Özellikleri

Bugün birçok insan yavru bir doberman cinsi köpek satın alarak evinde beslemek istiyor. Bu birçok kişi için heyecan verici olarak algılanıyor. Sağlıklı beslendiklerinde çok fazla enerjisi ve çok fazla egzersize ihtiyacı olan doberman, iyi bir koruyucu olarak evinizin koruyucusu rolünü üstlenir. Erken ve tutarlı eğitim onlar için büyük yol kat etmelerine neden olacaktır. Eğitim sayesinde birçok özelliğe sahip olmayı başarabilen doberman cinsi köpekler lider olmayı da severler. Doberman soğuğa karşı hassastır ve kış aylarında barınmaya ihtiyaç duyarlar. Bugünlerde en çok araştırılan konu ise Doberman yavru kaç lira? Adeta iyi bir aile hayvanı olan doberman asla yalnız bırakılmamalıdır. Aile faaliyetlerine katıldıklarında gelişirler ve daha fazla sosyalleşirler.

Doberman’ın Karakteristik Özellikleri

Bir Doberman aldığınızda süper zeki ve süper aktif bir köpek elde edersiniz. Ailelerinin tehdit altında olduğunu hissettiklerinde harekete geçmekten çekinmeyen doğal koruyuculardır, ancak bir nedenle saldırgandırlar. Zarif kürkleri, atletik yapıları ve güzel görünümleriyle bu köpekler çok özel görünüyor. Polis ve askerlik işlerinde, köpek sporlarında, aile bakıcılarında ve rehber köpeklerde iyi iş çıkaran çok enerjik ve zeki köpeklerdir. Bu güçlü arkadaş olurlar ve cesur bir bekçi köpeği ve sevgili bir aile dostu olarak yaşayabilirler. Koruyucu ama genellikle nazik, dikkatli ve sevecen bir köpektir. Korkusuzdurlar ve tehlike sezdiklerinde ailelerini ve bölgelerini savunurlar. Doberman yavru kaç lira? En çok merak edilen konular arasındadır.

Doberman Aile İlişkileri

Doberman, ailenin bir parçası olmayı seven köpek ırklarından biridir. Sevdiklerine yakın olmayı severler ve bu dostluk sağlam bir şekilde kurulduğunda doğal bir koruyucudur. Bu güzel arkadaşa iyi davranıldığı sürece ailesinin çocukları, arkadaşları ve misafirleri ile iyi geçinir. Pek çok olumlu özelliklerine rağmen, pek çok kişi bu köpekleri görünce korkabilir. Genellikle 60-70 kilo ağırlığa kadar çıkabilirler. Zihinsel ve fiziksel olarak aktif ve enerji dolu oldukları için sık sık egzersiz ve spor yapmak isteyeceklerdir. Doberman yavru kaç lira? Sorusunu öğrendikten sonra siz de bir yavru doberman sahibi olmayı isteyeceksiniz. Düzgün bir şekilde sosyalleşmek için zaman ayırabilecek ve onları her gün meşgul olmaları için eğitebilecek güçlü bir lidere ihtiyaçları var. Bu, daha rahat bir yaşam tarzına alışmış insanlar için bunaltıcı olabilir.

Dobermanların Çocuklarla İlişkisi Nasıldır?

İyi huylu bir Doberman harika bir aile hayvanıdır. Doberman yavru kaç lira? ve dobermanlar nasıl hayvanlardır? Aslında güvenilirdirler ve uygun şekilde sosyalleştikleri ve eğitildikleri sürece ailelerindeki çocukları korurlar. Çocukların da onlara karşı saygılı ve nazik olmalı gerekir. Her cinste olduğu gibi, çocuklara köpeklere nasıl yaklaşacaklarını ve onlara nasıl dokunacaklarını öğretmek her zaman gereklidir. Köpekler ve küçük çocuklar arasındaki etkileşim, ısırmaktan, kulağı veya kuyruğu her iki taraftan çekmekten kaçınmak için her zaman izlenmelidir. Çocuğunuza yemek yerken veya uyurken asla bir köpeğe yaklaşmamasını veya köpek maması almamasını öğretin. Ne kadar arkadaş canlısı olursa olsun, hiçbir köpek bir çocukla yalnız bırakılmamalıdır. Sitemizden köpek alımı yapabilirsiniz.


Fotoğrafları:


İletişime Geç: